AntreprenoriatCe înseamnă să fii fotograf Yellow

Ce înseamnă să fii fotograf Yellow

 

Salutare,

Aici fotografii de la The Yellow Creators :).

Ne pregătim să începem un proiect fotojurnalistic „Entrepreneurial Story” în care vom spune într-o serie de episoade povestea antreprenorului român și ne-am dat seama că ar trebui să povestim și noi un pic despre ce presupune să fim fotografi The Yellow Creators. Așa că iată-ne:

 

  • În primul rând, avem ocazia să cunoaștem oameni foarte faini, puși pe fapte mari, cu o energie contagioasă și te simți mândru că ajuți să le spui povestea.

  • Suntem conectați la comunitatea locală, iar asta ne place foarte mult; nu doar că aflăm de chestiile bune care se întâmplă la noi în România, dar simți că faci parte din ceva mai măreț. O Românie a oamenilor ambițioși, creativi, încrezători, este o Românie mai frumoasă.
  • Învățăm foarte multe. Recunoaștem, suntem și niște curioși, dar ca fotografi avem șansa de a interacționa cu domenii foarte diverse, astfel am învățat despre cum se fac lucrurile și astfel, să înțelegem mersul unei afaceri. În plus, am învățat cum să facem acasă un burger de milioane :). Nu insista, nu divulgăm rețeta :)). 
  • Avem răbdare, muultă răbdare. Fie că rearanjăm și regândim un cadru de 17 ori, sau stăm o oră să facem retușurile la o singură imagine ca să obținem rezultat dorit, sincer timpul efectiv zboară. Uneori doar vedem că s-a făcut noapte afară și ar cam trebui să ne ducem acasă :).
  • Nu stăm atât de mult în studio pe cât s-ar bănui. Într-adevăr, ne jucăm cu luminile în studio pentru fotografiile de produs, de concept și la o parte din cele pe fashion (dacă vrei să afli diferența între ele, vezi articolul acesta), dar de foarte multe ori ne găsești în diverse locații mișto sau pe afară, fie vară, fie iarnă.
  • Suntem căliți. Rezistăm bine la temperaturi extreme, nu de puține ori a fost necesar să lucrăm afară când vremea nu era deloc prietenoasă. 
  • Descoperim foarte multe zone frumoase din București, pentru cine este amator putem face și un tur al celor mai frumoase locuri din București :)).
  • Și mai bine, nu descoperim doar în București, ședințele ne poartă prin colțuri minunate ale țării și ale lumii. Chiar ajungi să îți gândești vacanțele în funcție și de ce vrei să fotografiezi.
  • Făcând multe fotografii de lifestyle, ne cumpărăm în proporție de 90% lucruri pe care știm că le putem folosi ca recuzită în ședințele foto :D. 
  • Și nu în ultimul rând, la fel de important este că ne super distrăm. Poate dacă nu am fi luat multe dintre situațiile dificile cu un strop de umor, ni s-ar fi părut mai greu să ne ducem misiunea mai departe. Dar cu zâmbetul pe buze, cu o comunicare sănătoasă și o echipă închegată în spate, este fain să fim fotografi Yellow.

           Aici e Maria noastră care voia ploaie de petale pentru un cadru :D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scan the code
Call Now Button