Bijuterii

Naturalețe și autenticiate 

O bijuterie este mai mult decât un obiect prețios. 

Ea reprezintă povești intime, simboluri profund personale care reflectă identitatea și aspirațiile noastre. Bijuteriile sunt amintiri și promisiuni ținute.

 

Dar cum pui toate acestea în imagini?

Noi alegem să creăm fotografii și clipuri video care suprind naturalețea și frumusețea reală, prin emoție și autenticitate, facând astfel vizibile poveștile pe care aceste bijuterii le spun. 

FIRST STEP

BRANDING

SECOND

concept

THIRD

Capture

FOURTH

Retouch

povestea bijuteriilor tale

Din atelier în online, 

Bijuteriile tale nu sunt doar produse; ele sunt o extensie a pasiunii, creativității și dedicării tale. După tot timpul și efortul pentru a ajunge în acest punct, este esențial ca publicul tău să le perceapă așa cum le vezi tu – cu toată energia și dragul investit.

Aici intervenim noi. 

Folosind lumina potrivită și o recuzită aleasă cu grijă, creăm imagini care suprind esența fiecărei bijuterii în parte, iar calitatea și emoția se reflectă în fiecare fotografie și fiecare cadru video.

Scopul nostru este să punem în evidență bijuteria – nu doar ca un produs, ci ca o poveste vizuală, o declarație de stil.

CU CINE AM CONSTRUIT FRUMOS

o parte din BRANDURIle CARE AU ÎNCREDERE ÎN NOI

Cum facem asta

Concept

Fiecare bijuterie are o poveste de spus, astfel că înainte de a începe orice ședință foto, ne dedicăm timp pentru a înțelege povestea pe care dorești să o transmiți. Acest pas ne permite să construim mesajul și conceptul ședinței într-un mod care rezonă cu audiența ta.

Styling & Compoziție

Styling-ul este esențial pentru a crea un cadru armonios în care bijuteria să strălucească (la propriu 🙂 ). Selectăm cu grijă fiecare element de recuzită, de la texturi și culori, până la formele care se potrivesc perfect cu stilul bijuteriei. Compoziția este gândită astfel încât să creeze un echilibru vizual.

Lumina

Luminile și unghiurile sunt foarte importante în crearea imaginilor cu bijuterii. Alegem cu răbdare unghiul și lumina care să pună cel mai bine în valoare fiecare detaliu al bijuteriei, iar prin jocul de lumini și umbre evidențiem povestea pe care o reprezintă.

Atenția la mici detalii

Mai e nevoie să spunem cât de importantă este? Frumusețea unei fotografii de bijuterie se ascunde în detaliile fine, iar noi ne asigurăm că fiecare detaliu este surprins, de la reflexia luminii până la contururile delicate.

Post-Procesare

Scopul nostru este să evidențiem frumusețea naturală a bijuteriei, păstrând în același timp fidelitatea față de cum aceasta va arăta în realitate. Procesul nostru de post-procesare asigură că fiecare imagine reflectă calitatea, așa cum va ajunge la clientul final.

ship and shoot

Realizăm ședințe foto și video pentru orice brand de bijuterii din lume, direct din studio-ul nostru din București sau într-o locație atent aleasă.

Este suficient să ne trimiți produsele prin curier, iar noi ne ocupăm de restul.

Alege Pachetul Potrivit pentru nevoiele tale

Am dezvoltat o gamă variată de pachete, proiectate să răspundă nevoilor specifice de prezență online a brandului tău.

 Înțelegem că fiecare proiect este unic, având caracteristici distincte în funcție de numărul de bijuterii care urmează a fi fotografiate și de strategia de comunicare adoptată. De aceea, vom configura o ofertă personalizată care să corespundă în mod precis nevoilor tale, iar detaliile finale ale colaborării noastre vor fi conturate în funcție de brieful proiectului, asigurându-ne astfel că serviciile noastre de fotografie și videografie vor fi în armonie perfectă cu viziunea și obiectivele comunicării brandului tău în online.

Let`s Start (e-shop)

136
/începând de la
  • fotografii pentru e-shop/ads
  • realizare in studio
  • rezolutie optimizata pentru site

Dacă vrei să îți lansezi shop-ul online sau să faci un upgrade la cel existent, acesta este pachetul potrivit pentru tine. 

Produsele vor fi evidențiate prin compoziție minimalistă si lumina cu grijă construită.

Embrace the Story

215
/începând de la
  • fotografii pentru social media/ads/e-shop
  • realizare in studio sau locatie
  • rezolutie optimizata pentru site si SM

Storytellingul vizual cu model este extraordinar de important pentru un brand de bijuterii. Nu doar pentru a ilustra cum se așează produsul pe potențialul client, dar crează o poveste în care acesta se regăsește și se inspiră. Este modalitatea prin care se construiesc și se consolidează legături durabile cu audiența ta.

Spotlight Series

320
/începând de la
  • reels si clipuri video de stare
  • realizare in studio sau locatie
  • format portrait sau landscape
New

Și când fotografiile nu sunt de ajuns, we got you covered și avem pentru tine pachetul de video . 

Fie că vorbim de clipuri de stare care inspiră și creează emoția brandului tău sau de reels care arată behind the scene, conținutul video trebuie să facă parte din strategia ta de comunicare din 2024.

ce include fiecare pachet

CONSULTANTA, CONCEPT,
MOODBOARD,
STYLING, GALLERIE ONLINE,
POST-PROCESARE

CEL MAI IMPORTANT:

simți că rezonezi cu noi?

Dacă da, înseamnă că putem construi frumos împreună :).Dă-ne un semn, suntem la un mesaj distanță!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scan the code
Call Now Button