Ce facem
BEYOND VISUALS,
WE BUILD BRANDS

Ce vrem să spunem cu asta?

Am putea să spunem simplu: suntem experți în fotografie și producție video. Ne preocupăm de calitate și avem prețuri aliniate cu ea. Vrei să colaborezi cu noi? 

Dar asta nu surprinde pe deplin ce facem și cine suntem:

La ce bună este o idee, o afacere, dacă ea nu reușește să ajungă la cine are nevoie de ea?  Este o lume mai bună dacă viziunile celor care au ales să își construiască propriul drum, unde valorile sunt la loc de cinste, sunt văzute.

Aici venim noi. Misiunea noastră este să suprindem povestea afacerii tale, să ți-o conturezi onest și frumos în imagini pentru ca ceilalți să vadă munca și efortul, să o înțeleagă și să o aprecieze. 

Vom pune în valoare afacerea ta prin conținut vizual care să reprezinte calitatea produselor și a serviciilor tale, imagini care să vorbească clienților tăi, să îi inspire, să se regăsească. 

Vom sta în studio sau vom merge în locație, pe stradă sau la munte :), unde va fi nevoie pentru a surprinde întocmai stilul potrivit afacerii tale. 

Credem cu tărie în sprijinul reciproc, ne implicăm activ în comunitatea afacerilor mici. Când alegi să lucrezi cu noi, nu primești doar fotografii și videoclipuri, primești un parteneriat veritabil, care îți amplifică vocea și misiunea. 

Vrei să colaborezi cu noi? 🙂

 

Uite aici dovada:

ÎNVĂȚ

Bussiness + Strategie

CRESC

Autentic + Sustenabil

OPTIMIZEZ

Productivitatea + Profiturile

INSPIR

Motivație + Încredere

Venim în sprijinul tău indiferent de stadiul în care te afli cu afacerea ta.

Cum putem colabora

În funcții de nevoile tale, am conceput o serie de servicii:

Visual content

Pentru atunci când vrei doar un număr limitat de fotografii:

produs (e-shop)

cu model

concept

lifestyle

Storytelling

Acest pachet este recomandat dacă dorești să construiești povestea vizuală a afacerii tale și să surprinzi caracterul ei specific. 

Astfel vei avea un stil constant și autentic de comunicare pe toate canalele de promovare (social media, site, articole, presă, cataloage).

Vom realiza conținutul vizual pe parcursul a mai multor ședințe foto.  

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scan the code
Call Now Button