Despre noi

Cine suntem

Suntem o mână de oameni uniți și motivați de aceleași convingeri și valori. Știm că în spatele poveștilor de succes stau nopțile nedormite, munca multă și eșecurile. 

Știm că o afacere solidă nu se construiește ușor, are nevoie de timp, răbdare și dedicare. 

O afacere înseamnă și curaj. Curajul să investești în ideile tale pentru a realiza ceva mai mare decât tine. Curaj și încredere să alegi partenerii potriviți cu care să o faci.

Ne mândrim că suntem o companie mică și credem că este important. Pentru că la finalul zilei, lăsăm o părtică din noi în tot ceea ce facem.

 

Maria

Yellow

Patricia

Visual Artist & Yellow

Ada

Yellow Creator

Dani

Yellow Creator

Yellow friends & partners

Remus Negrota

Remus

Tech Guru

Costina 2

Costina

Yellow Creator

a

CLaudia

Yellow Editor

Ne-am adunat cunoștințele și creativitatea de fotografi, oameni de marketing și antreprenori pentru a fi aici, alături de tine. 

Obiectivul nostru? Să-ți scoatem în evidență povestea brandului tău, printr-o abordare onestă și autentică, folosind imagini care mai mult decât să arate bine, vorbesc. Să arătăm lumii cât de mult ai investit în ceea ce faci, iar munca ta să fie înțeleasă și apreciată la adevărata ei valoare.

Ție, cel care te regăsești în aceste rânduri, vrem să îți facem cinste cu o cafea și să ne întindem la povești despre cât de importantă este grija pentru clienți, despre cum prețuim calitatea și despre toată energia investită în ce facem și iubim.

Dar nu vom sta doar de vorbă despre asta, ci vom aprinde acea scânteie care creează o legătură emoțională între brandul tău și publicul său, construind astfel încredere și loialitate. 

În esență, dorim să transformăm efortul tău într-o poveste vizuală, care să aducă mai aproape oamenii de valorile brandului tău.

 

 

Echipa The Yellow Creators 

 

De ce noi

Evoluție

Vrei să treci la următorul nivel al afacerii. Nu mai vrei să faci postări în grabă, content improvizat, fotografii făcute în grabă cu telefonul. Vrei ca imaginile să reprezinte calitatea produselor și a serviciilor tale. Vrei să te evidențiezi față de competiție, iar pentru asta trebuie să creezi o poveste a afacerii tale și ca orice poveste, aceasta are nevoie de personaje, acțiune și o atmosferă creată.

Storytelling

Fotografiile de stock sunt frumoase, și nouă ne plac estetic vorbind, dar pentru a fi cumpărate de cât mai multe persoane, le lipsesc exact elementele care pot oferi individualitate afacerii tale. Clienții tăi au nevoie să vadă caracterul tău specific, cum te deosebești tu de ceilalți. Pe tine trebuie să te vadă, atelierul tău, modul tău de lucru, povestea ta. Realizăm de la fotografii de produs, lifestyle, pâna la video-uri demonstrantive sau how is made, stăm în studio sau mergem pe teren, tot ce este nevoie pentru a surprinde întocmai stilul potrivit afacerii tale.

Social Media 

Provocarea pentru a posta pe social media nu este doar când și cum publici, ci și ce publici. Ai nevoie de conținut, care să te reprezinte și să fie adaptat pentru fiecare canal de comunicare în parte. Și mai mult, importanța unui stil constant. Noi vom realiza materialele vizuale pentru fiecare canal de promovare.

Viziune 

Pentru noi este foarte important să îți înțelegem afacerea și valorile care stau la baza ei. De aceea apreciem și credem foarte mult în colaborările de lungă durată pentru a putea dezvolta o strategie autentică. Pentru o evoluție sănătoasă a afacerei tale sunt importante 3 concepte: constanță, perseverență și calitate. Roma nu s-a construit într-o zi.

Filosofie 

Ne lăsăm ghidați de un conținut vizual onest, încrezător și credem cu tărie în antreprenoriatul românesc și în importanța susținerii comunității locale.

Pasiune 

Ne-am uitat cu atenție la noi, în interiorul nostru să vedem ce ne face să venim la viață, ce ne însuflețește, ce ne pasionează până la epuizare și ne place să facem de dimineață până în seară. Așa am pus bazele The Yellow Creators. Nu doar că vorbim mereu despre asta, spre fericirea sau nefericirea apropiaților noștri, o facem și cu zâmbetul pe buze :).​

Hai să ne cunoaștem

Noi tot ți-am zis despre noi, dar vrem să știm despre tine și despre afacerea ta. Ne poți povesti în scris, dacă îți face plăcere, sau ne putem întinde de vorbă la o cafea.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scan the code
Call Now Button