Întrebări Frecvente

FAQ

Am pregătit răspunsuri pentru întrebările cel mai des adresate. Dacă ai altă întrebare în minte, nu ezita să ne contactezi 🙂

Prima și cel mai des adresată :).

Nu ne ferim de acest răspuns, dar este unul complex și influențat foarte mult de nevoile tale. 

Și uite care sunt și criteriile (acum încep întrebările noastre pentru tine):

  • ce fel de fotografie se vrea? de produs, de concept sau lifestyle? e nevoie și de video? sau poate soluția e o combinație între toate; 
  • ce fel de produs este? adevărul este că unele produse se fotografiază mai ușor decât altele, iar timpul pentru styling trebuie luat în calcul;
  • cât de retușate trebuie să fie fotografiile? unele fotografii necesită un minim de retuș – fie că sunt realizate în studio sau în locație și au nevoie doar de mici corecții de culoare, dar sunt unele lucrări complexe care necesită multă muncă în post-procesare (de la defecte de produs, până la retușuri de beauty ale modelului etc.)
  • care este numărul de fotografii necesare? mai multe fotografii – mai mic costul. Este mai eficient când îți pregătești setupul sau să te deplasezi într-o locație pentru 70 de fotografii decât pentru 6. 
  • în studio sau în locație? în studio este ușor de ajuns și de controlat lumina, dar adorăm să facem fotografii în lumină naturală. În schimb, dacă locația este mai greu accesibilă, atunci și costurile sunt mai ridicate.
  • o singură sedință sau colaborare de lungă durată? Apreciem și credem foarte mult în colaborările de lungă durată pentru că avem timp să înțelegem afacerea și putem dezvolta împreună o identitate vizuală și o strategie cât mai potrivită, astfel este mai ușor și mai rapid să realizezi conținut, iar prețul nu se mai stabilește per imagine. Nu înseamnă că zicem nu proiectelor de scurtă durată :).

Așa că e un răspuns care diferă în funcție de multe criterii. Putem avea costuri care pornesc de la 4 Euro/fotografie și se poate ajunge până la 60 Euro/fotografie. Sau putem vorbi de toate materialele realizat pentru social media, campanii și site, iar atunci putem discuta în termeni de abonament lunar.  

Dacă ai nevoie de mai mult decât o singură ședință foto, recomandarea noastră este să ne citim sau să ne întâlnim și să vedem concret care sunt adevăratele nevoi ale afacerii tale, ca apoi să gândim un pachet de servicii personalizat pentru tine. 

Da. 

Într-adevăr, preferăm colaborările de lungă durată. Din experiența noastră produc cele mai bune rezultate pentru că avem timp să înțelegem afacerea și valorile care stau la baza ei. pentru a putea dezvolta împreună o identitate vizuală autentică.

Însă, ne plac provocările și nu zicem nu proiectelor de scurtă durată :).

Nu.

Ne plac fotografiile de studio pentru controlul pe care îl avem asupra luminii, dar nu se potrivește pentru orice gen de comunicare.

Credem că este foarte important să surprinzi sufletul afacerii. Asta înseamnă să mergi și unde se întâmplă acțiunea ca să o pui în valoare prin conținut care să o reprezinte. Să facem acele imagini care să îți inspire clienții, fie că e nevoie să mergem pe în natură, în restaurante, în laborator, la mare sau la munte (yeeei) – unde va fi nevoie pentru a surprinde întocmai stilul potrivit afacerii tale. 

Pentru fotografii în locație – deocamdată în București, Ploiești, Pitești, Urziceni, Brăilă și Galați. 

Pentru produse, Fan Curierul e limita :)).

Nu.

Jumătatea mai tânără a echipei noastre este specializată pe video. 🙂

În medie 7 zile. Depinde foarte mult și de complexitatea proiectului.

Desigur, când sunt situații de urgență pentru evenimente – comunicate de presă, livrăm materialele în 24 de ore.

Da.

Cred că transpirăm prin pori cafea. 

Ce să zicem, ne place, e o poveste de dragoste de lungă durată, avem o relație specială cu cafeaua. Nu se trădează, doar se completează cu bere artizanală și un vin bun. 🙂

Nikon d810, Nikon d610, Sony A7, o serie de obiective Nikkor 85mm, f 1.8, Nikkor 35mm, f 1,8, Sigma 17-50mm, f 2.8, Sony 50mm, f 1.8 FE, Sony 28-70mm, f 3.5 FE , blit-uri (de studio si externe), blende, softboxuri și umbrele, pentru toate și pentru toți să nu fie cu supărare.

Ne-am întrebat și noi :).

Ne place galbenul dinainte de a fi în trend, visam la un fotoliu galben și apoi, după câțiva ani, Ikea îndeplinește visuri. :)).

Noi asociem galbenul cu lumina naturală, lumina acea caldă dinainte de apus care efectiv te fascinizează.

Suntem simpatici :). 

Suntem al naibii de pasionați. 

Nu facem doar fotografii, știm să creăm povești. Știm ce trebuie să facem cu ele să afle lumea despre ele. Știm ce vrem și știm cum să obținem. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scan the code
Call Now Button