Politica de confidentialitate

Introducere

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

E important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

Protecția datelor tale

Scopul nostru, în ce privește social media, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile (Facebook și Google).

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL – NOTĂ DE INFORMARE

I. Societatea care administrează website-ul www.theyellowcreators.com

SC YELLOW UNIVERSE SRL, cu sediul social în str. Rezervelor, nr. 68A, mansardă, ap 74, com. Chiajna, sat Dudu, județul Ilfov, având nr. de înregistrare J23/5391/10.11.2020, Cod fiscal nr 43312324 , reprezentată legal prin administrator de Maria Alexandra Negrota

II. Datele noastre de contact

Dacă în informațiile de mai jos nu ai regăsit ceea ce te interesează cu privire la protecția datelor cu caracter personal și ai o întrebare pentru noi, ne poți scrie la următoarea adresă de email: salut@theyellowcreators.com

Ne poți transmite orice solicitări cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și prin poștă sau curier la următoareă adresă: București, Ernest Brosteanu, nr 29, et 3.

Vom investiga și vom încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.

Dacă nu ești mulțumit de răspunsul nostru, poți adresa o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Informarea de mai jos este foarte importantă, îți explicăm de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugăm să o citesti cu atenție!

Vei regăsi aici și drepturile pe care le ai în legătură cu datele personale pe care ți le prelucrăm, precum și ce acțiuni poți intreprinde pentru a înțelege și controla mai bine volumul de date personale care vă este prelucrat în mediul online și nu numai.

Cum folosim datele tale

Date personale pe care SC YELLOW UNIVERSE SRL le colectează

Informația furnizată direct de tine, sau în momentul semnării unui contract/comandă cu/către SC YELLOW UNIVERSE SRL.

Informații pe care le obținem atunci când ne folosești serviciile 

Date colectate direct de la tine

SC YELLOW UNIVERSE SRL colectează date personale direct de la tine, de regulă acele informații sunt furnizate la semnarea unui contract sau pe parcursul desfășurării acestuia si sunt prelucrate în vederea executării contractului:

 • Nume și prenume, data nașterii;
 • Adresa de corespondență și de email;
 • Număr de telefon;
 • Detalii privind tranzacțiile efectuate, după caz;

În situația în care, suntem obligați să depunem declarații fiscale, în măsura în care legislația ne impune, îți vom solicita informații fiscale suplimentare. Astfel, date personale de genul adresei de domiciliu precum și alte date fiscale pe care legea ne obligă să le colectăm și prelucrăm în legătură cu tranzacția în cauză, vor putea fi necesare pentru a fi trecute în factura fiscală. Într-o atare situație, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligația de a ne conforma cu prevederile normelor legale în vigoare.

Website-ul www.theyellowcreators.com utilizează de asemenea, formulare prin care ne poți contacta și poți solicita diferite informații, precum și formulare prin care te poți abona la newslettere. Acestea includ deasemenea câmpuri de completat cu datele tale personale, precum: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, puncte de interes, etc.

Folosim aceste date pentru a-ți permite accesul în site și pentru a putea livra serviciile pe care ai ales să le primești (newsletter, răspunsuri la solicitări, etc). Baza legală pentru această prelucrare este încheierea și executarea unui contract la care ești parte (ori de cate ori realizezi operațiunile de mai sus, ești de acord cu termenii și condițiile de furnizare a acelor servicii).

Ai, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj direct din website-ul nostru. Datele pe care le trimiteți în urma folosirii acestei opțiuni sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării tale și/sau de a păstra o evidență a reclamației, a solicitării de servicii și a altora similare. 

Eventuale comunicări de marketing nu îți vor fi comunicate decât dacă în prealabil ți-ai exprimat consimțământul pentru aceasta. De asemenea, te informăm că în orice moment ai opțiunea de a îți retrage consimțământul, fie în comunicarea însăși, fie contactându-ne conform punctului II din prezenta.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți;

Concluzie

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

Partajarea datelor personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Mesajele noastre de marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre cursurile pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Dezabonare de la newsletter

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
 • Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim trei rețele de publicitate – Facebook, LinkedIn și Google/DoubleClick, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook/LinkedIn sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Cat vor fi stocate datele tale

Date personale vor fi stocate atât timp cât este necesar pentru scopurile mai sus menționate sau pe perioada de timp prevazută de dispozițiile legale aplicabile, inclusiv cele cu privire la arhivare.

Atunci când datele tale personale nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate sau care a fost agreat și nici nu există vreo obligație sau vreun interes legal al societații noastre de păstrare, SC THE YELLOW CREATORS SRL le va distruge sau șterge într-un mod sigur

Drepturile tale în contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
 4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
 7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email accesând această pagină

Cookie-uri

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, te rugăm să accesezi pagina dedicată, unde le vei găsi grupate pe categorii.

Securitatea datelor tale

Datele personale sunt prelucrate de SC THE YELLOW UNIVERSE SRL cu respectarea tuturor drepturilor tale, precum și prin aplicarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea acestora împotriva accesului ilicit sau neautorizat. Aceste măsuri pot consta în limitarea accesului la date, criptarea sau anonimizarea datelor personale, stocarea pe medii securizate etc. 

Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații între tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terți, spre exemplu, fără ca noi să putem face nimic în această privință). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Înțelegi, deci, că orice astfel de transmisie este pe propriul tău risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Cum ne poți contacta

În cazul în care îti putem oferi orice fel de informații cu privire la produsele și serviciile noastre, sau la felul în care colectăm și utilizăm datele tale personale, te rugăm să ne trimiți un email din pagina de contact.

Noile reglementări legate de protecția datelor tale au fost publicate pe site-ul oficial încă de pe 16 aprilie 2016. Prin urmare, recomandarea noastră e să iei măsurile necesare, atunci când ai motive să crezi că reglementările sunt încălcate, pe orice site pe care îl accesezi.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scan the code
Call Now Button